Magledfixx

led strip met magnetische hechting voor metalen ondergrond, met verticale en horizontale koeling. Extra ingebouwde koeling voor hogere vermogens.

Led strip met magnetische hechting voor metalen ondergrond, met verticale en horizontale koeling. Extra ingebouwde koeling voor hogere vermogens.

Garantie LEDFIXX

 

Volgens opgave OSRAM, omruil garantie tussen de 3 > 5 jaar afhankelijk van het gekozen type led strip. Garantie uitsluitend van toepassing bij het volgen van de montage voorschriften & professionele plaatsing.

 

Toepassingen

automotive sector.

Verlichting van laadruimten bestelwagens,

vrachtwagens en trailers. Signalisatie bij

ongevallen, pech … .

 

 

Magledfixx bestelwagen 12V.

Voor bestelwagen wordt magledfixx geleverd met vaste maten, afhankelijk van het merk en het type voertuig, dit voor de volgende merken: Mercedes, Ford, Citroen, Peugot, Fiat, Opel, Hiyunda, Toyota, Renault, Dacia, Iveco.

 

Magnedledfixx truck & trailer 24V.

Voor de truck & trailer afdeling, is het product te verkrijgen op vaste maten, maar eveneens op rol. Voor verlichting van grill, onderkant chassis, trailer, extra signalisatie zijn er reeksen beschikbaar in IP 67.

 

Geel, rood, oranje.

Signaal kleuren zijn beschikbaar op aanvraag, conform met de Europes Wegcode en het Koninklijk besluit van 1 december 1975 houdende algemeen reglement op de politie van het wegverkeer en van het gebruik van de openbare weg.

 

SPECIAL CONCEPT.

Automotive security camper

Product is speciaal ontworpen, als veiligheidsbaken bij pech, ongevallen en meer. Het betreft een magledfixx, met een lengte van 5000 mm en voorzien van een aansluitstekker. Koppeling wordt gedaan op het stopcontact van de aanhangwagen. Bij een ongeval of pech, wordt de mangedledfixx, magnetisch aangebracht op het chassis van het voertuig in de lengte richting van het verkeer. Door de mangetische hechting is het product steeds inzetbaar. Uitgevoerd in IP 67, signaalkleuren: rood, oranje en geel .

Industry.

Verlichting van arbeidsplaatsen operatoren aan machines.

Verhoging van lichtsterkte , betekent meestal een vermindering van bedrijfsongevallen .

Meestal gaan deze regelmatig gepaard met een blijvende invaliditeit.

De juiste verlichting betekent, een verlaging van ongevallen, en een verhoging van de veiligheid. Problemen met machines zijn, weing plaats is voor de montage van armaturen. Het unieke concept van de magledstrip, laat toe op elke metalen ondergrond, te bevestigen, in verschillende afmetingen, zowel horizontaal of verticaal. Rekening houdende met de NEN codes, is de magledstrip, verkrijgbaar in verschillende lumenwaarden.

 

Info voor minimum lux waarden “ operatoren aan machines “

De gemiddelde verlichtingssterkte op het werkvlak wordt gemeten op het werkvlak van de machine of bij afwezigheid van een werkvlak op 0,85 m hoogte van de grond en is ten minste:

 

  • 300 lux voor bakkerij, machinewerk, middelmatig precies assembleerwerk, fruit sorteren, wasserij, lassen, garage,receptie, kopieerwerk, kinderopvang, klaslokaal, auditorium,sporthal;

 

  • 500 lux voor EHBO-lokaal, laboratoria, controleruimten,precisie machinewerk, fijn assembleerwerk, autoassemblage, keuken, slachthuis, productcontrole, kapsalon, schoenmakerij, boekbinderij, drukkerij, spinnerij, weverij, houtbewerking, bureauwerk, vergaderzaal;

 

  • 750 lux voor glasbewerking, materiaalinspectie, precisie assemblage, naaiwerk, verfspuiten, technisch tekenen;

.

  • 1000 lux voor precisiewerk, kleurinspectie, juweelproductie, medisch onderzoekslokaal;

Magazijnen.

Dagverlichting, gecombineerd ledfixx met spiegelreflectoren.

 

Product is beschikbaar op vaste maten en op rol van max 1000 mm. Wordt magnetisch bevestigd op de metalen rekken, zowel horizonaal als verticaal.

 

Veiligheid

Voor de veiligheid in de gangen, zijn reeksen beschikbaar met signalisatie kleuren. Lichtmodules worden vertikaal geplaatst op de koppen van de rekken en de kruispunten van de gangen.

 

Moduleerbaar

De lichtmodules, zijn steeds universeel inzetbaar, modulair in functie van de stand van de rekken, en de aard van activiteiten.

 

Heftrucks, stapelaar, ...

In combinatie met de automotive zijn er sets te beschikking, voor het aanbrengen van signalisatie op

bewegende transport toestellen. De voltage is afhankelijk van de batterij van het toestel. Hechting,door magnetisme.